Els joves, cridats a viure l’alegria de la missió

Les Obres Missions Pontifícies i la Comissió Episcopal de Missions van organitzar la tradicional Trobada Missionera de Joves que va tenir lloc del 12 al 14 d’abril a San Lorenzo del Escorial, a Madrid, amb el lema “Tu primera misión”.

De la diòcesi de Menorca hi va participar Paula Preto, que el proper curs viurà una experiència missionera a República Dominicana.

Aquesta trobada anual és una gran oportunitat perquè els joves, que solen participar i col·laborar en activitats missioneres, aprofundeixin en la dimensió missionera de la fe i que, en un ambient de fraternitat, pregària, reflexió i diàleg, puguin anar descobrint el valor i el sentit de l’activitat missionera de l’Església, i la possibilitat de ser cridats a la missió ad gentes.

Amb aquest propòsit, van tenir lloc diferents xerrades amb testimonis missioners, dinàmiques, i moments de pregària, amb l’Eucaristia com a eix central de cada jornada. Al canal de Youtube OMP España podeu veure algunes de les conferències que es van fer.

Més fotografies

Autor: Obres Missionals Pontifícies (OMP)

Hits: 69