Els personatges de la Passió també ens parlen avui

El XIV Viacrucis Itinerant de Ciutadella es va fer divendres dia 15 de març. A les 20.30 h començava al Santuari de Maria Auxiliadora, amb motiu del 125 aniversari de la vinguda dels salesians a la ciutat.

Es tracta d’un Viacrucis organitzat per la parròquia de Sant Antoni Maria Claret. En aquest temple es va fer la pregària de les cinc primeres estacions. Seguidament s’anà al Monestir de Santa Clara on les monges clarisses van acompanyar els participants en les següents cinc estacions. La darrera aturada va ser al Centre Catequístic de Sant Miquel per fer les cinc darreres estacions.

Santuari de Maria Auxiliadora

Aquest any el text que es va emprar per dur a terme el Viacrucis tenia com a reflexió, a cada estació, la veu d’un personatge de la Passió de Jesús. A partir del que van anar dient, també van descobrir que avui en dia hi ha Cireneus que fan el bé sense fer renou; que hi ha Veròniques que eixuguen llàgrimes; que hi ha dones sensibles que saben acompanyar….

Centre Catequístic de Sant Miquel

El text de la Passió sempre dona nova llum en el nostre caminar en la vida de fe. Aquesta trobada té un bon seguiment de gent que és fidel a aquesta cita any rere any i, també, cada any, hi ha gent que ve per primera vegada. Aquest 2024 han estat un centenar de persones que s’han sentit cridades a fer aquesta pregària de forma personal i també comunitària com una preparació per a  la Setmana Santa que esteim a punt de començar.

Més fotografies

Santuari de Maria Auxiliadora

Monestir de Santa Clara 

Centre Catequístic de Sant Miquel

Hits: 74