Festa del Martiri de Sant Joan Baptista a Ciutadella

Ahir capvespre a l’ermita de Sant Joan de Missa de Ciutadella es va celebrar la festa del martiri de Sant Joan Baptista. La celebració, que va comptar amb l’assistència d’un gran nombre de fidels, es va viure en un gran ambient de germanor i va comptar amb balls folklòrics i una ballada popular.

En la seva homilia, el bisbe Mons. Francesc va recordar que “aquesta festa ens convida a proclamar amb força i amb gran llibertat la veritat que hem rebut.” La nostra fe és un gran tresor que hem d’aportar a la nostra societat.

En aquest sentit, Francesc va destacar 3 actituds necessàries:

  1. Una forta experiència de fe, experimentant cada un de nosaltres la veritat de l’Evangeli, el goig de la trobada amb Crist.

2.Una bona formació cristiana. Els cristians hem de conèixer bé tot allò que professa la nostra Església. Així podrem evitar que l’opinió pública determini les nostres conviccions i, per tant, els nostres criteris personals sorgiran de la Paraula de Déu.

3.Tenir sempre una gran confiança en l’Esperit Sant, que porta a terme l’evangelització i és la nostra força personal.

Finalment, el nostre Bisbe va expressar que Sant Joan Baptista ens mostra una altra cosa molt important: “que per ser testimonis de fe és necessari deixar que sigui Jesús qui creixi”. “La nostra missió és obrir les portes perquè entri aquesta llum de Crist en el cor dels homes. La missió del deixeble és deixar lloc, obrir camí perquè vingui el Senyor”. Podeu llegir l’homilia completa al següent enllaç: https://www.bisbatdemenorca.org/les-paraules-del-bisbe/homilies/2021-08-27-Martiri-de-sant-Joan-baptista2021.pdf

 

 

 

 

Hits: 27