Festa gran a Maó per Sant Francesc

La parròquia de sant Francesc de Maó va viure la festa del seu titular amb molta alegria i molta participació. El divendres 4 d’octubre, festa litúrgica de sant Francesc, la comunitat es reuní per celebrar l’Eucaristia solemne en honor al sant d’Assís. La celebració fou presidida per Mn. Joan Tutzó, arxiprest de Maó i fill de la parròquia, i concelebrada pel rector, Llorenç Sales, i altres preveres que han servit pastoralment la parròquia.

Tutzó en la seva homilia agraí a la parròquia la convidada a presidir la celebració, i remarcà que als cristians ens ha d’ajudar l’actitud d’humilitat i senzillesa que va viure Francesc d’Assís, una humilitat que el portà a estimar la pobresa per tal d’enriquir Crist. Ell és la nostra major riquesa. Després de la celebració hi hagué un moment de convivència i de compartir els bons menjars de festa.

L’endemà, dissabte 5 d’octubre, després de l’Eucaristia d’inici de curs, es celebrà una vetllada benèfica organitzada pels monitors i joves del club parroquial amb la finalitat de recaptar fons per la restauració del retaule de la parròquia. La resposta a l’esdeveniment va sobrepassar tota expectativa deixant petit el mirador de dalt des convent. La vetllada constà de venda de menjars i beguda, així com també de diverses rifes de productes donats per diferents comerços i empreses. La vetllada estigué amenitzada per Los Veteranos i per na Joana Pons i ses guiterres, que feren les delícies del públic en una nit plàcida i agradable.

FOTOS I TEXT: Parròquia de Sant Francesc de Maó

Hits: 11