Voluntaris de Càritas visiten la nau de Mestral remodelada

Tant persones voluntàries com treballadores de Càritas Diocesana de Menorca van poder visitar a principi d’octubre la nau de Mestral Inserció i Medi Ambient, que es va remodelar fa alguns mesos.

En aquesta visita, que formava part de la inauguració oficial de l’espai després de les obres, els va acompanyar el Bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa. El pastor de la Diòcesi els va recordar la importància que com a església en la nostra missió sempre hi sigui acompanyar als més vulnerables de la nostra societat.

Durant la trobada es va presentar un vídeo sobre el circuit del tractament del tèxtil, emmarcat dins del 25 Aniversari del projecte Mestral, que es realitza a través de Mestral Inserció i Medi Ambient i les botigues solidàries Mestral. En el vídeo els treballadors responsables de cadascun dels programes conten en primera persona quines són les seves funcions dins d’aquesta cadena.
La nau de Mestral té 1.400 m² i alberga els tallers de recuperació de roba i raee (residus d’aparells elèctrics i electrònics). Amb la remodelació realitzada en els dos tallers l’objectiu és millorar l’organització i gestió dels residus i de les condicions laborals dels treballadors. Actualment l’empresa compta amb 25 treballadors, 13 d’ells amb contractes d’inserció.