Fira Missionera per a les comunitats amazòniques

  • La recaptació d’enguany es destinarà al nou projecte missioner d’Oscar González a Sud-amèrica

  • La festa es celebrarà a Fornells aquest dissabte amb actuacions musicals i venda de menjar

El Secretariat Diocesà de Missions i el Grup Missioner de Sant Antoni de Fornells organitzen aquest 3 d’agost la Fira Missionera amb una finalitat específica: ajudar a finançar la partida d’Oscar González a Sud-amèrica per a treballar amb comunitats indígenes.

El missioner laic ferrerienc ha tancat enguany un cicle de 17 anys en el projecte Paso a Paso (Hondures). Allà ha acompanyat a infants en situacions de vulnerabilitat i ara, després d’uns mesos de meditació, es prepara per partir amb un equip missioner itinerant que treballa amb comunitats poc contactades de l’Amazònia per un període inicial de tres anys. Allà realitzarà tasques de primer anunci de l’Evangeli i acompanyament a zones frontereres per a potenciar l’empoderament de les persones indígenes i proposar Jesús com a model de vida.

L’Església de Menorca dóna suport a la tasca missionera d’Oscar González i la seva voluntat de treballar amb les persones més vulnerables de la societat assumint les despeses d’aquesta tasca. Per això i per tal de cobrir les despeses del viatge així com l’estada i les necessitats del projecte per més temps, els beneficis íntegres de la Fira Missionera d’enguany, que es celebra aquest dissabte vespre a Fornells, es destinaran a aquest projecte.

La festa començarà a les 20 h a Fornells, amb venda de coques i pastes típiques. La vetllada s’animarà amb la música en directe del grup “No hi som tots” i comptarà amb l’assistència d’Oscar González.

Com altres anys, s’espera la participació de persones d’arreu de l’Illa, tant a aquest esdeveniment com a la pregària missionera que tindrà lloc al Santuari de la Mare de Déu del Toro dimecres 7 d’agost (20 h) sota el títol “Descobrim en Déu la font de l’hospitalitat”. Per a facilitar el transport a cadascun dels esdeveniments des del Secretariat de Missions s’ha programat un servei d’autobús amb parada a totes les poblacions de l’Illa i qui ho desitgi pot reservar plaça trucant al telèfon del Bisbat.