Històries que fas possibles amb la teva ‘X’ a favor de l’Església

Darrere de cada ‘X’ hi ha una història, tantes com persones -amb les seves angoixes, anhels i il·lusions- que necessiten ajuda. La campanya Xtants d’aquest any presenta cinc persones que a l’Església catòlica van trobar el suport que necessitaven en un moment de desesperació i dificultat. Fruit d’aquest agraïment, obren el cor al món i expliquen la seva història.

Es tracta de Ruth, Ángela, Halyna, José i Ramón, que representen les més de quatre milions de persones que l’Església ajuda cada any a Espanya:

-Ruth va sortir de l’infern del maltractament gràcies a l’ajuda que va rebre de les seves amigues de la parròquia.

-Ángela té síndrome de Down i se sent, per fi, independent des que viu en un pis d’acollida de l’Església a Talavera de la Reina (Toledo).

-Halyna va haver d’agafar la filla i els dos nets per allunyar-los de les bombes al seu país d’origen, Ucraïna. L’Església els ha proporcionat una nova vida a Espanya.

-José va passar per la presó i després va acabar a la construcció, on un accident li va canviar la vida. A la parròquia li donen menjar i ha trobat una família i un lloc on viure.

-Ramón avui és sacerdot, però va viure al món de les drogues fins que als 17 anys va intentar suïcidar-se. La força per canviar li va donar el jove sacerdot que era a la seva parròquia.

Marcant la casella de l’Església a la declaració de la renda ajudes a rescatar moltes vides com les seves.

Clica el següent enllaç per llegir més informació: portantos.es 

Hits: 6