I tu, quin món vols?

El 24 de febrer un grup de joves de la diòcesi de Menorca es va trobar per fer una excursió pel Camí de Cavalls. En aquesta ocasió, van fer el tram des de Cala Mesquida fins Es Grau.

Compartint diàleg, experiències i amistat, van reflexionar sobre els missatges que el Papa Francesc exposa a l’exhortació apostòlica Christus Vivit (Crist Viu).

En aquest sentit, durant la trobada els joves van redescobrir la importància de ser testimonis de l’amor de Déu en la societat, sense pors ni complexos. El Papa manifesta que “els joves són cridats a donar testimoniatge de l’Evangeli a tot arreu, amb la seva pròpia vida.”

També van recordar que per a Jesús cada un de nosaltres som únics. Amb aquestes paraules ho expressa el Sant Pare: “Hi ha testimonis que són útils per estimular-nos i motivar-nos, però no perquè tractem de copiar-los, perquè podria allunyar-nos del camí únic i diferent que el Senyor té per a nosaltres. Tu has de descobrir qui ets i desenvolupar la teva pròpia manera de ser, més enllà del que diguin i opinin els altres.”  En aquesta línia, “Com ser testimonis dins el món d’avui” serà el tema de la trobada diocesana de joves, que es celebrarà el dia 16 de març a Ciutadella.

 Més fotografies 

 

Hits: 107