Diada del Pensament: donar a conèixer què fa l’escoltisme

El 24 de febrer els Escoltes de Menorca van celebrar la Diada del Pensament amb el lema Qui? Què? Com? Escoltes?

A la parròquia de Sant Antoni Maria Claret, es va fer una xerrada relacionada amb les conclusions del treball d’investigació sociològica realitzat per Marta Coll i el seu equip  per a per l’IME i OBSAM, sobre la implicació dels joves de Menorca en les associacions de diferents àmbits.

L’estudi mostra que la majoria del jovent no coneix el teixit d’associacions on podrien tenir-hi presència, i que s’ha de treballar per poder arribar, per part de les entitats, a aquest sector de la societat. En aquest sentit, després de la presentació de l’estudi, els assistents van fer una dinàmica que va consistir en plasmar a tres cartolines de colors idees per a aconseguir que les famílies s’impliquin més, que els joves s’animin a ser monitors i per a donar a conèixer l’escoltisme.

Per acabar l’acte, es va repartir un record als agrupaments presents i també a Rafel Quintana, director insular de Joventut, al bisbe Gerard, i a na Marta Coll. A més, es va aprofitar l’ocasió per fer la imposició de fulards als membres de la gestora de l’associació i al bisbe Gerard.

Més fotografies

Hits: 61