Jornada d’Infància Missionera 2020: “Amb Jesús a Egipte, en marxa”

La Jornada d’Infància Missionera és una oportunitat per mostrar als nostres infants el valor de la solidaritat i la importància de la fe per canviar el món que ens envolta.

El dissabte 25 de gener els infants en procés d’iniciació cristiana de les parròquies de Menorca es van reunir a la Sala Multifuncional de Ciutadella per a compartir i celebrar la Jornada d’Infància Missionera d’aquest curs. Amb el lema “Amb Jesús a Egipte, en marxa” entre tots van reflexionar sobre les dificultats i les situacions de les persones que es veuen forçades a deixar casa seva per poder viure amb seguretat, com va succeir amb la Sagrada Família en la seva fugida a Egipte.

Amb els contes d’en Pau Tarruell i Carmina Mas, van poder prendre consciència de les dificultats dels refugiats, de la necessitat d’acollida, i de la importància dels consells que nosaltres els cristians rebem de Jesús, però que també podem rebre a través del nostres pares, mestres, i catequistes. No hi van faltar la pregària, la recollida dels donatius dels grups parroquials, que seran destinats a projectes d’ajuda humanitària,  ni tampoc la festa, amb algunes danses, ben celebrades i participades per tothom.  Amb l’organització dels Secretariats de Catequesi i Missions i l’impuls de les Obres Missionals Pontifícies, aquesta 27èna edició de la trobada va ser un moment per  aconseguir que els infants descobreixin la importància de la seva fe, encara en creixement, i de compartir amb els altres infants del món tot allò que aquí tenim.

Joan Manuel Mercadal Victory i Vicent Llabrés Riudavets.

Directors dels Secretariats de Missions i Catequesi