Jornada Mundial dels Pobres 2022: «Jesucrist es va fer pobre per vosaltres»

Aquest diumenge 13 de novembre, celebram la sisena Jornada Mundial dels Pobres. Convocada pel papa Francesc, aquesta jornada es presenta amb la intenció i el desig d’ajudar-nos a reflexionar sobre el nostre estil de vida, sobre el tipus de decisions i gestos que anam realitzant a la nostra vida quotidiana, i en com afecta i influeix en les vides de les nostres germanes i germans més pobres, i en la nostra relació amb ells.

Sota el lema «Jesucrist es va fer pobre per vosaltres» (cf. 2 Co 8,9)” , el Sant Pare ens recorda una vegada més la importància de l’opció preferencial de Jesús pels més pobres i vulnerables, eix central que dona sentit a la seva vida i missió.

Francesc convoca aquesta Jornada al voltant de la celebració de l’eucaristia per fer-nos forts i animar la conversió del cor en comunitat, asseguts a la mateixa taula i fent el mateix gest que Jesús va fer: fer-nos pobres, fer-nos pa i fer-nos vi per lliurar la vida per amor als altres.

A Menorca, Càritas organitza una trobada de germanor i fraternitat per als voluntaris i les persones i famílies a les quals l’entitat diocesana ajuda i acompanya. Serà el 13 de novembre, dia d’aquesta jornada, a Ciutadella. A partir de les 11.30 h visita al museu Can Saura i al centre de Ciutadella, pregària al Seminari Diocesà, entre d’altres.

Clica l’enllaç per llegir les paraules del Papa Francesc: Missatge Papa Francesc- VI Jornada Mundial dels Pobres

 

Hits: 15