La Capella Davídica brilla a la Seu

Mallorca ha donat una càlida acollida a la Capella Davídica de la Catedral de Menorca durant el del 30 de març. Les veus del cor, dirigit per Isabel Juaneda, han emocionat la Catedral de Mallorca, la Seu, a Palma, en dues ocasions.

Primer en el concert de dissabte, amb  un repertori ben singular:  ”Gallia” de  Charles Gounod i “Les set paraules de Crist”, de Teodor Dubois, i l’endemà, diumenge, en la missa dominical, presidida pel Sr. Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i on han acompanyat l’Eucaristia amb els seus cants.

Però aquest no ha estat l’únic esdeveniment musical rellevant relacionat amb la Diòcesi. El mateix dissabte s’ha celebrat la segona edició del concert Sons d’Àfrica. Les veus de l’Escolania de Ciutadella, el cor Cadenza I el cor d’homes han fet vibrar el Teatre Principal de Maó.

L’actuació de Víctor Uwagba i el ritme dels tambors de la batucada Esclat han estat la cirera del pastís d’aquesta actuació solidària, impulsada per la directora de cor Corretja Genestar i el Secretariat de Missions. Els diners recaptats serviran per finançar els projectes dels missioners menorquins al continent africà.

 

Hits: 14