Les pregàries arxiprestals donen inici al nou curs pastoral

Aquesta setmana els fidels dels tres arxiprestats s’han reunit a la parròquia del Carme de Maó, a la parròquia de Sant Martí des Mercadal i a la parròquia de Sant Francesc de Ciutadella per a viure uns moments de pregària en comunitat i donar inici així al nou curs pastoral.

En aquest sentit, després de la pregària i la lectura de la Paraula de Déu, el bisbe Mons. Francesc ha donat a conèixer als fidels la programació pastoral d’aquest curs que porta per lema “Una Església que surt a anunciar l’Evangeli.

La programació inclou quatre accions fonamentals que impliquen a tota la comunitat cristiana i que ajudaran a seguir impulsant una Església en sortida: el primer anunci de la fe, el testimoni personal de fe de cada cristià, la presència dels cristians en la vida pública i animar la presència dels fidels en els mitjans de comunicació. Finalment, el Bisbe ha presentat els detalls del Sínode dels Bisbes (2021-2023), que tindrà un caràcter molt especial perquè implica a tot el Poble de Déu. El més important serà viure una experiència sinodal profunda i comunitària a cada parròquia i centre, envoltada en la pregària i la Paraula de Déu, per a dur a terme aquest temps de consulta i discerniment guiats per l’Esperit Sant.

 

Hits: 31