Les pregàries arxiprestals donen inici al nou curs pastoral

La setmana passada es van celebrar pregàries per donar inici al curs en els tres arxiprestats de la Diòcesi. Aquests moments de pregària es van celebrar a les parròquia de Santa Maria de Ferreries, a la parròquia del Carme de Maó i a la parròquia de Sant Francesc de Ciutadella. Els participants van resar junts per l’Església de Menorca, es va presentar l’avaluació del curs passat i el programa pastoral d’aquest nou curs, el qual iniciam en unes circumstàncies particulars degut a la pandèmia.

En aquest sentit, el bisbe Francesc va transmetre un missatge d’ànim per adaptar-nos a la “nova normalitat”. És important iniciar el curs amb il·lusió i esperança per a fer partícips als altres d’una Bona Nova. Els cristians no podem romandre estàtics esperant que passi la tempesta. Som l’Església de Jesús, que té la missió d’anunciar Jesucrist en aquesta terra, que té “la dolça feina d’evangelitzar“.

L’objectiu per aquest curs és una Església samaritana al servei de la persona humana, tenint com a accions prioritàries: reforçar i reorganitzar les Càritas parroquial, acompanyar les persones que viuen en soledat; obrir-nos a les necessitats del món, (especialment als països pobres), revisar el projecte diocesà d’Iniciació cristiana i fomentar accions en els camps de la Pastoral Familiar i de Joventut. També na Isabel Serra, responsable de les diferents escoles de formació del Bisbat, va presentar el programa per a aquest curs.

 

 

 

 

Hits: 34