Maó celebra la missa i la processó del Corpus Christi

La festivitat litúrgica del Corpus Christi s’ha celebrat aquest dissabte a Maó, amb la participació d’un gran nombre de fidels. L’església de Santa Maria va acollir l’Eucaristia presidida per l’Administrador diocesà, Mn. Gerard Villalonga i, tot seguit, va tenir lloc una processó fins a la parròquia del Carme.

El Corpus és el dia de l´Eucaristia i el dia de la Caritat. Dues cares de la mateixa realitat: l’amor de Déu sense límits que es lliura a si mateix a tots nosaltres, sobretot als més necessitats“, va manifestar Mn. Gerard Villalonga. En aquest sentit, va destacar que “Aquest dia del Corpus Christi estem cridats a disposar la nostra ment i el nostre cor al significat profund d’aquesta solemnitat, revivint en allò concret de la nostra existència el lliurament de Crist, que ens dirigeix a allò fonamental en la nostra vida i missió com a cristians: la Sagrada Eucaristia i la Caritat cristiana”.

A l’Arxiprestat de Ciutadella, la Solemnitat del Corpus Christi es celebrarà  diumenge 26 de juny amb una Eucaristia a les 20 h, a la Catedral. Tot seguit, processó pels carrers de Ciutadella.

Hits: 73