Menorca celebra el dia de la seva patrona

Les males condicions meteorològiques no aturen els creients menorquins a l'hora d'expressar la seva fe. L'Església de Menorca es va unir el passat cap de setmana per a honorar la patrona de l'Illa, la Mare de Déu del Toro, al Santuari dedicat a la Verge. La pluja va impedir la tradicional pujada de torxes del divendres al cim, però la petita església del Santuari es va omplir de fidels per a resar el rosari i dedicar una oració a la Mare de Déu del Toro.

La parròquia de la Concepció de Maó fou l'encarregada de preparar enguany la vetlla de pregària. Els actes van continuar durant el dissabte, amb una trobada especial de religiosos i religioses i diumenge, amb una missa presidida pel sr. Bisbe Francesc Conesa.

Cal destacar també la benedicció de termes i una bona presència de membres de Pastoral de la Salut per la celebració de la Pasqua del Malalt. Les celebracions van culminar aquest dimecres, dia de la festa de la Mare de Déu del Toro, amb una celebració eucarística al Santuari presidida pel Sr. Bisbe.