Els Escoltes de Sant Rafel celebren un Sant Jordi imprevist

Els escoltes de la Parròquia de Sant Rafel de Ciutadella teníem previst participar en el Sant Jordi organitzat per Escoltes de Menorca, però no va ser possible inscriure'ns a la diada. Davant el contratemps els caps escoltes, amb l'ajut d'un bon grup de pares, van planificar en poques hores, dos dies de convivència per celebrar el patró dels escoltes d'arreu del món. No ens volíem quedar sense celebrar Sant Jordi.

El dissabte es va fer acampada a l'ermita de Sant Joan de Missa. Més de cinquanta escoltes del nostre agrupament vam celebrar la fe amb Jesús, jocs divertits i una vetlada de diversió tot esperant la jornada de diumenge amb il·lusió. De bon matí es van desmuntar les tendes i ens vam traslladar a la platja de Binimel·là. Des d'allà vam iniciar ruta fins a Pregonda amb l'objectiu de fer neteja de plàstics al llarg del camí i a les platges. Com ens va deixar dit el nostre fundador, en Baden Powell, a fi de deixar el món una mica millor de com l'hem trobat. Després d'un bon dinar tots junts vam iniciar ruta de retorn cap a Ciutadella.

Cansats de dos dies de diversió, compromís amb el medi ambient i bona convivència, els escoltes de Sant Rafel recordarem aquest Sant Jordi de forma ben especial. Gràcies a tots els qui ho vau fer possible. Sempre a punt!

AE Sant Rafel

gallery

Hits: 29