No mirem cap al passat, mirem cap al futur! Diada del Patró dels Escoltes 2019

Els dies 27 i 28 d’abril va tenir lloc as Migjorn Gran la trobada escolta amb motiu del patró del moviment, Sant Jordi, on infants, joves i responsables de tots els agrupaments de l’illa participaren en les diferents activitats organitzades per l’agrupament amfitrió.

La trobada va començar amb la benvinguda i tot seguit la celebració eucarística. Llavors ja agrupats per edats agafaren camí cap a Binigaus Vell, tot fent la ruta Francesc d’Albranca. Una vegada muntades les tendes a la zona d’acampada, i ben sopats, va tenir lloc l’esperada vetllada.

Ja al matí de diumenge i després de berenar, es varen iniciar les activitats del matí, on per grups d’edats es feren diferents dinàmiques i manualitats centrades amb el reciclatge i la reutilització (maraques amb pots de iogurt, coets amb bòtils d’aigua de litre i mig, figures amb taps de suro, bosses a partir de samarretes velles…).

Cap al migdia, moment per desmuntar les tendes i fer una batuda per tota la zona d’acampada per deixar tot ben net i aclarit, i ja agafar camí cap al camp de futbol des Migjorn, on els esperava una suculenta paella.