Mestral inicia un nou taller prelaboral de recuperació de bicicletes

L’objectiu principal de Mestral és facilitar la inserció laboral des d’una perspectiva sostenible en l’àmbit social i ambiental.

Mestral, projecte d’economia social impulsat per Càritas Menorca,  ha posat en marxa un nou taller d’economia social que consisteix en la recuperació i restauració de bicicletes en les seves instal·lacions de Mestral a Ciutadella. Aquesta iniciativa compta amb el suport d’Inditex i permetrà la creació de 8 places de formació, ajudant als alumnes a rebre tant una formació tècnica i pràctica en la reparació de bicicletes com un acompanyament transversal sobre diferents temes per a així millorar les seves eines en la cerca d’ocupació.

Aquesta nova línia de treball  també aconseguirà recuperar bicicletes recollides pels serveis municipals, gràcies a la col·laboració dels Ajuntaments de Ciutadella, Maó i Es Castell recuperant així la seva utilitat i evitant la generació extra de residus. El taller de recuperació de bicicletes es suma als de magatzem, tèxtil, agricultura ecològica i fusteria, tots impulsats pel projecte Mestral i de l’empresa  Mestral Inserció i Medi Ambient amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral des d’una perspectiva sostenible en l’àmbit social i ambiental.

Hits: 22