Mestral Menorca inaugura l’ampliació de la seva nau en el polígon de Maó

S’ha instal·lat una ampliació prefabricada que suma 380 m² a la nau que va ser inaugurada el desembre de 2018.

Recentment s’ha inaugurat l’ampliació de les instal·lacions de la nau de Mestral Menorca que es troba en el polígon de Maó. Les obres iniciades el passat mes de maig han permès augmentar la capacitat de magatzematge, que ara compta una superfície d’un total de 980 m², i han suposat la millora de l’accessibilitat i dels espais formatius. Aquest projecte ha estat possible gràcies a l’herència del prevere Pere Comella, que va donar el seu habitatge d’Es Migjorn Gran a l’entitat diocesana.

En l’acte d’inauguració van estar presents el bisbe Mons. Francesc Conesa, el director de Càritas, Gabriel Pons, i diferents treballadors, voluntaris i fidels. El nostre Bisbe va destacar la importància del dos objectius del projecte Mestral, enfocats en el servei a la persona humana: la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables i la reutilització i reciclatge de residus; i va donar les gràcies a totes les persones que cada dia treballen amb il·lusió per fer possible aquest projecte que contribueix a construir un món millor.

L’entitat diocesana destaca que són cada vegada més les persones que aposten pel projecte de Mestral Menorca per a consumir de forma sostenible i solidària (moda, decoració, etc.).

Intervenció de Gabriel Pons, director de Càritas Menorca:

Intervenció de Mons. Francesc Conesa, bisbe de Menorca:

Hits: 20