Nova sessió de l’Escola d’Agents de Pastoral Laics

L’Escola d’Agents de Pastoral Laics està oberta a la participació de tots els laics interessats . El segon cicle de formació s’iniciarà després del temps de Nadal.

N’Isabel i en Joan ens comparteixen aquestes reflexions sobre aquesta nova sessió formativa:

Isabel Serra, directora de l’Escola de Formació de Laics:

“Dissabte passat vam acabar el primer cicle de l’Escola Bàsica, a la nova seu a la parròquia de Sant Martí des Mercadal, lloc que fa més accessible el desplaçament de les persones interessades. És una nova experiència i com tot començament d’una nova experiència no ha estat fàcil. Vuit pesones de diferents parròquies (Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal i Maó) van compartir unes hores formatives properes, enriquidores i aclaridores per aprofundir i interioritzar conceptes repetits i repetits (per què no dir-ho) rutinàriament però mancats de continguts.

En Joan Mercadal, com a professor, ha sabut acostar-se a ells com un bon mestre: disposat, senzill, pacient, afectuós. Mil gràcies Joan. Passat festes, tornarem a reunir-nos per iniciar el segon cicle de formació. Un cop més demano ajuda als rectors perquè animin als seus feligresos a participar d’aquesta experiència formativa que hem iniciat aquest curs. A les parròquies trobareu tríptics informatius. Des d’aquí desitgem que l’Andreu Febrer, de la parròquia de Ferreries, que va patir una operació quirúrgica sobtada i molt greu vagi recuperant-se poc a poc i el puguem tenir prest entre nosaltres”.

Joan Mercadal, diaca permanent i professor d’aquesta formació:

El que havia de ser per a dos blocs, finalment han estat quatre, però sense cap dubte, viscuts en un ambient de germanor, confiança i ganes d’aprendre. Per a mi, una ocasió de repensar i reprendre aspectes de la nostra fe que no “estudies” si no tens una ocasió com aquesta. Gràcies a l’Escola Bàsica per aquesta oportunitat. La bona disposició tant de la direcció com dels alumnes ho ha fet molt fàcil.

 

Hits: 47