Agenda Llatinoamericana, 30 anys al servei de les grans causes

Un any més, la Comissió Diocesana de Justícia i Pau ha organitzat la presentació de l’Agenda Llatinoamericana mundial, que tingué lloc el passat dia 30 d’octubre a Sant Lluís.

L’acte tingué dues parts: la primera, un contacontes a la biblioteca municipal, on l’actriu Sita Muñoz explicà “L’Agenda de Don Paulo”, un llibre infantil editat per la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana, com a eina pedagògica per a intentar apropar la idea als més petits que un món més solidari, just, crític, compromès… és possible.

A continuació, a un espai de l’església parroquial, Jordi Planes, President de la Comissió a Catalunya, va fer una sentida presentació de l’Agenda, glosant la figura del bisbe Casaldàliga, un dels seus impulsors. Seguidament els poetes Joan Francesc López Casasnovas i Pere Pelegrí, i l’actor Joan Taltavull, van prestar la seva veu a poemes i textos continguts a l’Agenda, i a d’altres de propis, alternant amb les intervencions musicals a càrrec del jove pianista Aitor Arredondo, qui ens delectà amb les seves interpretacions.

Comissió Diocesana de Justícia i Pau Menorca

Hits: 81