Presentació del programa pastoral curs 2021-22

La propera setmana serà presentat als fidels dels tres arxiprestats de Menorca el programa pastoral per al curs 2021-22. Aquests són els detalls (dia, hora i lloc):

-Arxiprestat de Maó: dilluns 27 de setembre, a les 20.15 h, a la parròquia del Carme.

-Arxiprestat del Centre: dimarts 28 de setembre, a les 20.15 h, a la parròquia de Sant Martí des Mercadal.

-Arxiprestat de Ciutadella: dijous 30 de setembre, a les 20.15 h, a la parròquia de Sant Francesc.

El lema d’enguany és “Una Església que surt a anunciar l’Evangeli” i l’objectiu és seguir creixent com a Església de portes obertes, comunitària, acollidora i en sortida.

El programa pastoral d’aquest curs reafirma la importància de seguir treballant en equip tots els que formam part de l’Església: preveres, religiosos/es, fidels laics, entitats diocesanes, comunitats parroquials. En aquest sentit, es destaquen algunes accions concretes a realitzar :

El Primer Anunci de l’Evangeli: tots els que formam part de l’Església ens hem d’implicar en aquest anunci del missatge de Jesús en el diferents àmbits: família, catequesi, Eucaristia, etc.

El testimoni personal de fe dels creients. Se’ns convida a manifestar i a viure amb goig i plenitud la nostra fe en el nostre dia a dia (família, amics, feina).

Animar als creients a estar presents en les xarxes socials i estar al dia de la comunicació digital de l’Església (pàgines web i mitjans de comunicació eclesials, etc.).

Finalment, el programa pastoral ens recorda la importància d’acompanyar a tant a les famílies com els joves, creant espais de trobada i convivència familiars i juvenils a les diferents comunitats parroquials.  En el següent enllaç podeu llegir el document íntegre del Programa Pastoral 2021-22: https://www.bisbatdemenorca.org/pla-pastoral/ProgramacioPastoralcurs2021-2022.pdf

 

Hits: 71