Homenatge al missioner menorquí Antoni Carreras

Dissabte 18 de setembre es va celebrar al Santuari de la Mare de Déu del Toro un emotiu homenatge en record del missioner menorquí Antoni Carreras, que va morir el passat 4 de març a l’Equador.

El  Santuari és un lloc molt especial per a recordar a n’Antoni, perquè va ser el lloc on el 2 de setembre de 2007, el bisbe i la diòcesi es van acomiadar d’ell davant la missió que anava a emprendre a l’Equador amb la seva dona Carmen Marcén.

A l’homenatge van participar el seu germà Ramon Carreras, molts amics i coneguts, el bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa, i algunes autoritats polítiques.  Es va veure un vídeo de 30 minuts en el qual moltes persones recorden la figura del missioner menorquí i Miquel Camps, un dels seus amics, va cantar algunes cançons que els van acompanya mentre creixien.

El seu germà Ramón va destacar especialment que totes les activitats que n’Antoni va impulsar a Menorca han donat el seu fruit i el segueixen donant a la societat menorquina, fent referència a projectes com Mestral, l’agricultura ecològica i els arbres d’Algendar i el Fons Menorquí de Cooperació.

Hits: 34