Primeres passes del Club d’Estiu Ciutadella

El passat 19 d’agost vam donar per acabat el Club d’Estiu Ciutadella 2022, una iniciativa de les parròquies de St. Esteve, St. Rafael i el CC St. Miquel.

Durant aquestes 7 setmanes d’estiu hem col·laborat junts en les activitats de lleure per a infants i joves de les nostres comunitats, sumant les diversitats de cada un dels centres. Hem après a fer feina units des de diferents perspectives, hem valorat de forma positiva la feina dels monitors, hem creat llaços d’amistat i hem après a conviure respectant les idees dels altres.

Els matins del mes de juliol vam fer activitats de club alternant sortides, manualitats, cuina, teatre… Vam visitar Líthica, el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre, l’Escola d’Escacs, el Camp del SAMI, Per La Mar Viva, els Bombers de Ciutadella i La Catedral. Vam anar a la platja visitant: La Vall/Es Bot, Cala en Bosch, Sa Caleta, Platja Gran i Platja Petita. A cuina hem après a fer: coques amb tomàtiga, amb pruna, amb sobrassada, pizzes, magdalenes, dit-i-fet, pa i robiols. I vam anar a la Sala d’Actes de St Miquel on vam ballar, contar contes i jugar a fer teatre.

El mes d’agost vam alternar el club amb els campaments. Els dies 1 i 2, a Es Banyul amb fillets/es d’entre 6 i 8 anys. De l’1 al 5, Ruta per Camí de Cavalls  amb joves d’entre 12 i 15 anys i del 8 al 12, a Es Banyul amb infants d’entre 8 i 12 anys. A més hem col·laborat amb el Departament de Cultura, Educació,Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, que organitza Un Estiu Per Crèixer. Una de les nostres joves monitores ha format part d’aquest programa.

Amb tot això només podem dir, gràcies a tots per fer-ho possible!

Que aquesta iniciativa de fer feina junts pugui tenir continuïtat.

@Club_Estiu_Ciutadella 

Més fotografies:

Hits: 85