Ruta Jove pel Camí de Cavalls “Caminar Junts!”

El Secretariat Diocesà d’Infància i Joventut organitza activitats com “la Ruta Jove per el Camí de Cavalls” per a la participació dels més joves de la nostra Diòcesi

Dissabte dia 29 de febrer  un gran grup de joves de la nostre Diòcesi de Menorca ens vam trobar per fer un tros del Camí de Cavalls, per la costa sud de la nostra illa. Va ser un matí per compartir expèriencies, amistats i, sobretot, per fer un grup per poder-los acompanyar en el seu caminar. Durant el camí vam aprofitar per discernir l’evangeli de Sant Marc, on se’ns explica que Jesús va enviar als seus deixebles a caminar de dos en dos. Ell ens proposa una missió, i ens diu quina vol que faguem.

Aquest matí de caminada, en el qual vam caminar des de Cala Galdana fins a Sant Tomàs, ens va servir per poder connectar amb els nostres joves de les diferents comunitats que hi ha dins la nostra Diòcesi. També va ser una bona oportunitat per poder passar el dia amb ells i veure si som capaços de caminar junts tal com Jesús ens deia. Us anim a participar en aquests moments i en aquestes activitats, perquè són una vivència molt polida, enriquidora, compartint moments de reflexió i germanor.

Des d’aquí vull donar gràcies a l’equip del Secretariat i als animadors dels diferents grups de joves que hi ha dins les nostres comunitats parroquials  per fer possible aquesta expèriencia d’acompanyament als nostres joves. Déu ens estima, i ens diu que treballem per al regne del Cel. 

Sebastià Bosch, Diaca i Director del Secretariat Diocesà d’Infància i Joventut