Ruta jove pel Camí de Cavalls: compartint amistat i experiències

 La pròxima activitat per als més joves serà un Cinefòrum, aquest divendres 20 de novembre, a la parròquia de Santa Eulàlia d’Alaior, amb la projecció de la pel·lícula “Los Rodríguez y el más allá”. 

Com podem servir els altres?

Aquest dissabte, 14 de novembre, un gran grup de joves de la nostra Diòcesi es va trobar per caminar un tram de la costa nord del Camí de Cavalls, des de la Vall fins a Punta Nati. Va  ésser un matí per compartir experiències, amistat  i, sobretot , per fer grup junts i acompanyar als joves en el seu caminar. Durant el camí vam aprofitar per discernir un conte que ens parlava sobre com hem d’actuar davant les adversitats.

Aquest matí de caminada ens va servir per poder connectar amb els nostres joves de les diferents  comunitats que hi ha dins la nostra  Diòcesi. També va ésser una excusa per poder passar el dia amb ells i veure si som capaços de caminar junts tal com Jesús ens deia. Us anim a participar d’aquests moments, excursions i activitats perquè dins ells hi ha molta vivència i ens ajuden a conèixer millor a Jesús. Des d’aquí vull donar gràcies a l’equip del Secretariat i animadors dels diferents grups de joves  que hi ha dins les nostres comunitats,   per fer possible aquesta  experiència d’acompanyament amb els joves. Déu ens estima, i ens diu que treballem per el regne del Cel.

Sebastià Bosch Salord, Director del Secretariat Diocesà d’Infància i Joventut

 

 

Hits: 89