Cinefòrum a la parròquia de Santa Eulàlia d’Alaior

El divendres es va trobar a la parròquia Santa Eulàlia d’Alaior un grup de joves de la nostra diòcesi, de diferents comunitats parroquials, per gaudir d’un vespre de pel·lícula.

L’objectiu d’aquesta trobada va ser veure junts la pel·lícula “Los Rodríguez y el más allá” (2019) per discernir dins les nostres comunitats parroquials quin missatge ens podia donar. Mentre veiem aquesta pel·lícula vam descobrir que tots al final tenim uns dons que hem de saber utilitzar. També vam riure moltíssim, per açò podem dir que la convivència va ser extraordinària.

El missatge principal que podem treure d’aquesta pel·lícula seria el mateix que ens diu el Papa Francesc: hem de ser testimonis d’esperança, viure mirant cap al futur, tenint molt en compte les nostres arrels. Crec que el jove, una vegada vist el documental, es pot demanar: Quin és el meu talent? Tal com ens ho recorda l’evangeli de Mateu 25, 14-30. Gràcies als diferents responsables dels grups que ens vam acompanyar aquest fosquet. Anim als joves a veure aquesta pel·lícula i a reflexionar una mica com som nosaltres avui en dia.

Sebastià Bosch Salord, Director del Secretariat  Diocesà d’Infància i Joventut

Hits: 48