Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians

“Apreneu a fer el bé, busqueu la justícia” (Is 1,17 )

Aquests dies esteim celebrant la Setmana de Pregària per a la Unitat dels Cristians, que va del 18 al 25 de gener. El fet de pregar per la unitat del cristians ens ve de fa temps, del Concili Vaticà II. L’Església catòlica promou, prega i es solidaritza amb els nostres germans de les altres confessions cristianes, com són els ortodoxos i els protestants, també anomenats evangèlics. Perquè a tots ens uneix el baptisme i que compartim la mateixa fe en Déu Pare, Fill i Esperit Sant.

Ens hem de sentir membres de la mateixa família, tots tenim el llinatge comú CRISTIÀ. Per tant, ens hem de posar a treballar junts per  aconseguir que el manament de Jesús “Pare, que tots siguin Un” (Jn 17,2) sigui una realitat.

Des del Secretariat d’Ecumenisme hem preparat tres moments de pregària per a la unitat: la primera el divendres 20 de gener, a les 19 h, a la parròquia de Sant Rafel (Ciutadella). El dissabte 21 de Gener, a les 17 h, a l’església Santa Margarita des Castell, pregària conjunta amb la comunitat anglicana. I, finalment, el dimarts 24 de Gener, a les 20 h,  ens unirem a la pregària de Taizé de Ferreries.

Us hi esperam!

Isabel Marqués

Directora del Secretariat d’Ecumenisme i Diàleg Interreligiós

 

Hits: 22