St. Antoni Maria Claret acull la Festa del Pradó

Mn. Bosco Martí assumeix compromís perpetu a aquesta associació durant la pregària

La parròquia de Sant Antoni Maria Claret de Ciutadella fou l'escenari de la pregària anual de la Festa del Pradó el passat mes de desembre. El Sr. Bisbe Mons. Francesc Conesa va presidir la celebració, al llarg de la qual s'oferí l'Estudi de l'Evangeli i cants.

L'ocasió va servir també per a anunciar el compromís perpetu del prevere ciutadellenc Mn. Joan Bosco Martí Marquès a aquesta associació del Pradó, fet que es va dur a terme en presència del responsable regional d'Espanya d'aquest ens, Mn. Lucio Arnaiz. Amb la seva vivència diària, Bosco Martí va manifestar que volia viure com un vertader deixeble per arribar a ser un bon apòstol. Un nombre notable de persones, vingudes de diferents poblacions de Menorca, van voler acompanyar-lo en aquest pas de la seva vida ministerial.

Aquesta associació de preveres del Pradó es va constituir a França i el seu tarannà més característic és l'Estudi d'Evangeli, la pregària, la proximitat als petits i la vida fraterna. Antoni Chevrier (1826-1879) va ser el seu fundador.