Tres menorquines viuen l’experiència Taizé a Madrid

Tres joves menorquines van viure la Trobada Europea de joves deTaizé 2018 a Madrid durant els últims dies de l’any. Na Neus, n’Espe i na Maria ja de tornada a Menorca, descrivien el viatge com una “aventura”, una experiència de pregària i convivència internacional molt enriquidora tant en l’àmbit espiritual com cultural.
Les tres van compartir moments de reflexió i també de rialles amb altres joves just arribar a la parròquia de Pio X, on es van allotjar amb un grup de valencians i d’italians. Fou un precedent del que es trobarien en arribar al pavelló 6 de la Feria de Madrid. Allà els esperava una pregària multitudinària. “Fou espectacular veure tanta gent junta per una mateixa raó”, expliquen. Els dies següents no van ser de menys: pregària a diversos temples madrilenys, com la Basílica de San Miguel i escoltar tot de testimonis de l’Església d’arreu del món. Durant tres dies van poder conèixer les tasques d’organitzacions com Alfa o Càritas, però també experiències de vida, com la de seminaristes o d’expresidiàries, i com la Paraula de Déu els ha ajudat en moments clau de la seva vida.
Les jornades es van tancar el 31 de desembre, amb una última trobada del grup d’espanyols, que espera ja la pròxima edició de la Trobada Europea, a Polònia.