Tornen els programes de ràdio de l’Església de Menorca

Amb l’inici del nou curs pastoral començam a posar en marxa els nostres programes de ràdio amb el desig d’acostar als fidels tota l’actualitat de l’Església de Menorca, amb una gran varietat de continguts: comentaris de l’Evangeli, entrevistes, notícies, reflexions pastorals, etc.

En Toni Fullana, na Sonia Febrer, na Neus Pons, en Marc Florit i en Toni Barber ens acompanyaran setmanalment a partir del 7 d’octubre. Els programes i horaris són els següents:

-A Cope Menorca (89.6 FM) els divendres “El Mirall de l’Església”, de 13.30 h a 14 h, i els diumenges “Església Notícia”, de 9.45 h a 10 h (després de la Santa Missa).

-A IB3 ràdio (88.6 FM) “Temps de Creure”  els dissabtes de 7.30 h a 8 h. Aquest programa, que fan conjuntament les 3 diòcesis de les Illes Balears, es l’únic que ja ha començat la nova temporada.

-A Radio María (92.0 FM) “Revista Diocesana” els diumenges a les 13.30 h.

Els programes també es poden escoltar per internet, tant en directe a les pàgines web de Cope Menorca: https://www.cope.es/directos/menorca, IB3 ràdio:https://ib3.org/directe?c=radio    i Radio María https://radiomaria.es/directo/ , com en redifusió a la pàgina web del Bisbat de Menorca (bisbatdemenorca.org).

 

 

 

Hits: 29