Trobada d’inici de curs dels Equips de la Mare de Déu

Aquest diumenge, 10 d’octubre, s’ha celebrat la 49ª Jornada d’Inici dels Equips de la Mare de Déu de Menorca, al Col·legi de La Salle de Maó.

El lema d’aquest curs és: “Estimem i tenim cura de la creació“. A les 10 h ha començat la trobada amb l’acollida i benvinguda a tots els assistents i, seguidament, s’ha celebrat la pregària que ha preparat Mn. Berto Vidal. Després en Carlos Moll i na Vicky Mascaró (responsables del Sector-B dels EMD) van informar de la jornada d’obertura del nou curs dels Equips a nivell nacional, que va tenir lloc a Madrid els dies 1,2 i 3 d’octubre.

Tot seguit, el consiliari Mn. Joan Febrer ha parlat a tots els matrimonis assistents sobre el lema d’aquest curs, que s’enfoca en la Carta Encíclica del Sant Pare, “Laudato Si’ ”, i ha reflexionat sobre com els EMD poden col·laborar en la cura del medi ambient i de la Creació. En aquest sentit, s’ha projectat tot i s’ha evitat imprimir el programa de la trobada (ordre del dia, pregària…) , per així contribuir amb la reducció de l’ ús de paper.

Durant l’Eucaristia celebrada per Mn. Antoni Fullana s’ha dut a terme el canvi dels responsables del Sector-A: en Diego Dubón i na Tere Jansà, després de 3 anys, han passat el relleu a n’en Pere Arguimbau i na Maria JesúsTaltavull. La trobada va acabar amb una foto de grup amb tots els assitents.

Hits: 32