Un grup de joves de Menorca fa el Camí de Santiago

En el context del temps de Pasqua que esteim vivint, el 31 de març un grup de joves de les comunitats del Centre Catequístic de Sant Miquel i de Sant Rafel van iniciar la seva peregrinació tan esperada a Santiago de Compostela.

Fotografia portada: Els dos grups a l’església de San Tirso (Palas de Rei).

Cada comunitat està fent el seu camí i aprofiten alguns moments al llarg del trajecte per conviure i celebrar missa junts. El grup del Centre Catequístic de Sant Miquel està realitzant aquesta peregrinació, tenint present el lema “Un camí d’amor.”

Dilluns,  dia 1 d’abril, van caminar de Sarria a Portomarín, una etapa de 22 quilòmetres. Dimarts, dia 2 d’abril, van caminar de Portomarín a Palas de Rei. Al fosquet els dos grups es van trobar i van compartir l’Eucaristia a l’església de San Tirso, on Mn. Joan Camps va concelebrar. Avui, dia 3 d’abril, fan el trajecte de Palas de Rei a Arzúa. 

El grup de Sant Rafel a Portomarín

Divendres dia 5 d’abril  al matí arribaran a Santiago de Compostela. Aquesta peregrinació és una experiència que ajuda els joves a seguir el camí de Jesús, a apropar-se més a Ell i a créixer interiorment. La naturalesa i els paisatges que van descobrint conviden a la transcendència, a la meditació i al diàleg personal amb Déu.  Sens dubte, peregrinar és la millor representació de la vida cristiana.

El grup de Sant Miquel de Sarria a Portomarín

Més fotografiesEl grup de Sant Rafel a Sarria

El grup de Sant Miquel a Gonzar

Missa a l’església de San Tirso (Palas de Rei)

Missa a l’església de San Tirso (Palas de Rei)

Hits: 505