Pasqua Jove: “Caminam amb tu”

El Dijous Sant capvespre va començar la Pasqua Jove al Centre Catequístic de Sant Miquel, on hi van participar 17 joves de la comunitat, acompanyats per 2 catequistes i 2 monitors.

Amb el lema “Caminam amb tu” l’objectiu d’aquesta convivència va ser acompanyar i fer camí amb Jesús, estimant i servint com Ell així ens ho va mostrar, en el gest de la fracció del pa i de rentar els peus.

Una de les dinàmiques del dijous capvespre va ser el tangram dels dons, on els joves van escriure un do dins cada una de les peces, i seguidament  les van retallar i les van barrejar. Cada participant es va endur peces dels altres companys, testimoniant que compartir el que som és estimar.

Després de la celebració, van participar al sopar jueu, en el qual es celebra el pas de l’esclavitud a la llibertat. Amb l’ajuda d’un guió, on tenien protagonisme el celebrant, el narrador, el més jove i el més vell, van poder entendre les diferents parts del sopar jueu. No van faltar el be, les herbes amargues, el pa àzim i la salsa. Va ser una experiència molt viscuda! Després, a les 22:30 h van fer una estona de pregària a la Casa Santa.

Divendres Sant després de berenar van fer un Viacrucis  adaptat per als joves, van arribar fins Sa Farola i a les 13 h van assistir a la celebració. La Pasqua Jove va acabar amb la celebració de la Vetlla Pasqual, on el joves també hi van participar.

Més fotografies

      

Hits: 167