Seguir a Jesús, una aventura apassionant

Els joves de la parròquia de Sant Antoni Maria Claret, que enguany rebran el sagrament de la confirmació, han fet diferents activitats durant la Quaresma i la Setmana Santa que els han ajudat a fer camí amb Jesús, i a viure amb Ell el goig de la resurrecció.

El 8 de març els dos grups de catequesi de 2n de Confirmació de la parròquia van tenir una trobada de reflexió-oració a l’església de les germanes Carmelites Missioneres. Van començar amb una pregària-meditació dirigida per elles. Creant un ambient de silenci van meditar i reflexionar sobre els personatges de la Passió i Mort de Jesús. El punt clau va ser descobrir les actituds dels personatges davant Jesús. I nosaltres, quina actitud tenim?  Aquesta estona de meditació va finalitzar amb la pregària del Parenostre. El grup està molt agraït per l’acollida de les germanes de la comunitat.

Catequesi amb les germanes Carmelites Missioneres

Així mateix, el 29 de març, Divendres Sant, alguns dels joves van viure una jornada de convivència. Al matí van participar en el Viacrucis que es va fer a la parròquia, meditant amb reflexions, pregàries i vídeos, la Passió del Senyor. Després, van anar a diferents esglésies de Ciutadella per a visitar les Cases Santes, un espai de pregària per acompanyar Jesús en el seu camí cap a la Creu,  una mostra del seu amor incondicional per la humanitat; un Déu que es fa home per a salvar-nos i obrir-nos les portes del cel.

El Divendres Sant, després de la reflexió del Viacrucis

Finalment, al capvespre van participar a la missa que es va celebrar a la parròquia, a on es va adorar la Creu de Crist i van seguir junts aquest camí de silenci i reflexió cap a la Pasqua. 

Ofici del Divendres Sant. Autor: Pau Gener

Més fotografies

Catequesi amb les germanes Carmelites Missioneres

Ofici del Divendres Sant. Autor: Pau Gener

Hits: 89