Augmenten en 106.000 les declaracions de la renda a favor de l’Església catòlica

Fa unes setmanes la Conferència Episcopal Espanyola va presentar les dades de l’assignació tributària registrats a favor de l’Església en la Declaració de la Renda de 2020, corresponent a l’activitat econòmica desenvolupada en 2019.

El nombre de declaracions a favor de l’Església ha estat de 7.297.646,  això significa que el percentatge de contribuents que assignen a l’Església és del 32,15%.  En aquesta ocasió, la campanya de la renda va tenir lloc coincidint amb els mesos més durs de la primera onada de la pandèmia i amb l’esforç de l’Església per multiplicar la seva presència i la seva atenció als col·lectius més vulnerables i perjudicats per la crisi social i econòmica que va provocar la pandèmia, una crisi que encara segueix colpejant a moltes persones.

Les 106.259 noves declaracions que van marcar la X de l’Església  posen de manifest el suport social i personal a la tasca desenvolupada per l’Església en aquest temps, i multipliquen per quatre l’augment de la X en la Declaració de la renda de l’exercici anterior.  El proper mes de maig arriba una nova campanya de la Declaració de la Renda. Marcant la X ajudes a les nostres parròquies a sostenir la seva tasca religiosa, espiritual i social, una tasca que redunda en benefici de tota la societat. Aquesta aportació econòmica és decisiva per sostenir la immensa tasca de l’Església, que, per seguir ajudant en aquest temps de crisi, necessita més que mai la col·laboració de tots.

 

Hits: 12