Càritas celebra la Jornada Mundial dels Pobres

L’acompanyament és un dels pilars bàsics de l’acció social de Càritas. Amb motiu de la Jornada Mundial dels Pobres, el 13 de novembre Càritas Menorca va organitzar una trobada de germanor i fraternitat amb els voluntaris i les persones i famílies a les quals l’entitat diocesana acompanya.

Els participants van gaudir d’una jornada cultural a Ciutadella, visitant el museu Can Saura i el nucli antic de la ciutat. També es va viure una estona de pregària al Seminari Diocesà. En la trobada es van tenir present aquestes paraules del Papa Francesc: “Compartir el pa i el vi en la taula de la fraternitat cada diumenge hauria de portar-nos a viure una conversió continuada, sense desanimar-nos davant els nostres petits fracassos i frustracions, i mantenint-nos en estat de discerniment per a seguir el camí de Jesús.” I és que com ens recorda el Sant Pare el sentit de comunitat i comunió ens porten a un augment de la solidaritat, compartint el nostre temps, els nostres dons i el que tenim amb els nostres germans.

A continuació, podeu escoltar l’entrevista a Mar Pons, coordinadora del programa d’inclusió social i ocupació de Càritas Menorca. L’entitat diocesana adverteix que els problemes per a accedir a un habitatge digne s’han intensificat aquests últims mesos.

Hits: 4