Les diòcesis de les Illes Balears celebren el Dia de la Catequesi

En un ambient molt festiu i familiar, i en el context de la Solemnitat de Crist Rei, aquest cap de setmana s’ha celebrat el Dia de la Catequesi a les Illes Balears. El lema d’enguany ha estat “Anau doncs, a tots els pobles i feis-los deixebles meus.” (Mt 28,19).

Les misses han estat molt participades pels pares, fillets i joves de catequesi. S’ha agraït molt especialment als catequistes el seu ministeri catequètic donant a conèixer l’amor de Déu a infants, joves i adults. A més, en les celebracions s’ha invocat a l’Esperit Sant perquè assisteixi els germans i germanes que es dediquen a aquest preciós servei i, tenint present la Solemnitat de Crist Rei, s’ha ressaltat que el regne de Déu és per a tots, Crist ens espera amb els braços oberts, i ens mostra que el seu regne es basa en l’amor, la pau, la justícia i el respecte, valors que hem de cultivar en el nostre dia a dia en els diferents àmbits de la nostra vida.

Foto portada: Parròquia Sant Antoni Maria Claret (Ciutadella). Autor: Pau Gener.

Més fotografies

Parròquia Sant Martí (Es Mercadal)

Parròquia Sant Bartomeu (Ferreries) 

Parròquia La Concepció (Maó)

Parròquia El Carme (Maó)

Parròquia Sant Francesc (Maó)

A les parròquies del Carme i de Sant Francesc al final de cada missa es va entregar als catequistes unes bolles del món que després els catequistes van repartir als seus fillets com a signe que han d’anar per tot el món a anunciar que Jesús és el nostre rei.

Parròquia Sant Esteve (Ciutadella)

  

Parròquia Sant Antoni Maria Claret (Ciutadella). Autor: Pau Gener

Hits: 66