Trobada de joves: “El Regne de Déu està dins de vosaltres” (Lc 17,21)

Aquest cap de setmana s’han celebrat 2 pregàries – testimoni per als adolescents i joves de Menorca. La primera va tenir lloc divendres a la parròquia del Carme de Maó i la segona diumenge a la parròquia de Sant Rafael de Ciutadella. Les dues es van celebrar al fosquet.

A Maó, es va comptar amb el testimoni del matrimoni Vero Moll i Carlos López.  Van compartir amb els joves el seu testimoni de fe i vocació com a persones integrades dins una comunitat, ressaltant que Jesús és un company de vida i té una paper essencial en el seu amor conjugal.

D’altra banda, a Ciutadella, els joves van escoltar el testimoni de Maria Benejam, casada amb 3 fills, qui va destacar que Jesús sempre ha estat present en la seva vida, donant-li sentit a tot. Va expressar que la fe és alegria, esperança, compartir vivències i moments inoblidables. En aquest sentit, també va manifestar la importància d’una catequesi dinàmica, on els catequistes i els joves interactuen i descobreixen junts l’Evangeli de Jesús.

A més de l’escolta dels testimonis que van participar, dins la mateixa trobada es van fer moments de silenci i pregària, perquè els joves discernissin què significa per a ells el Regne de Déu. Al final es va animar a tots els grups a participar de les activitats que s’aniran fent al llarg del curs, que seran una gran oportunitat per a créixer junts en la fe, compartir experiències i fer amistats.

Més fotografies   

Hits: 59