Cuidar els nostres pobles, una responsabilitat de tots

L’11 de maig els Escoltes de Menorca (MSC) van sortir al carrer a Maó, Alaior, Ferreries i Ciutadella, amb la campanya “Cuida el teu poble.

L’objectiu va ser animar els ciutadans a prendre consciència de la seva responsabilitat en la cura dels espais públics. Aquesta iniciativa sorgeix de l’observació a tots els pobles d’acumulació de brutícia i deixalles; per distraccions o fruit d’actes vandàlics que afecten el mobiliari urbà i altres equipaments públics.

Els membres del moviment escolta recorden que els serveis de neteja no estan actius 24 hores, i que no tenen capacitat per recollir tot el que llençam, amb el risc, a més, que acabi al mar, fent malbé el nostre ecosistema. Es van repartir fulletons amb informació i consells per tenir més consciència i es va mostrar un vídeo informatiu que es va preparar amb la col·laboració de diferents clubs de fotografia de l’Illa. Aquesta activitat també ha comptat amb la col·laboració dels ajuntaments dels pobles i del departament de Joventut del Consell Insular.

Hits: 29