Gran acollida del XII Via Crucis itinerant per Ciutadella

Més de cent persones de tota Ciutadella es van reunir el divendres 5 d’abril per fer la Pregària del Camí de la Creu. Enguany, en la seva XII edició, es començà a l’església de Sant Antoni de l’Hospital Geriàtric. Després de les corresponents reflexions per actualitzar les cites bíbliques es passà al Santuari de Maria Auxiliadora i una tercera part va ser al Monestir de Santa Clara on s’acabà amb l’adoració a la Creu. Per acabar el recorregut s’anà al Centre Catequístic de Sant Miquel.

D’aquesta manera tots els fidels de les diferents comunitats van poder aprofundir les reflexions amb els gestos i símbols que s’havien preparat a cada església. Ha tornat a ser una bona pregària per preparar la Setmana Santa, tant de forma personal com comunitària, i que està a punt d’arribar.

Des de la Parròquia de Sant Antoni Maria Claret, agraïm la bona disposició que hi ha hagut, des de sempre, per part dels lectors i ajudants perquè aquesta Pregària es pugui seguir fent amb tant d’encert i seguiment. Gràcies. Que tingueu tots una Setmana Santa ben complerta.

Joan Taltavull, Parròquia de Sant Antoni Maria Claret

Hits: 17