L’activitat de la web del Bisbat de Menorca

Des de l’inici de la crisi de la Covid-19, la web del Bisbat de Menorca ha continuat oferint tot els continguts d’actualitat per mantenir informats en tot moment als fidels

Durant aquests 3 mesos les visites s’han incrementat considerablement, acumulant un total de 13 mil visitants i 37 mil continguts visitats a la nostra web. Alguns dels continguts més visitats han estat els Comunicats en relació a la Covid-19 o la secció “Celebrar en Família”, amb diferents materials per pregar durant la Setmana Santa i el temps de Pasqua que hem viscut.

Com ja era habitual abans de la pandèmia, tants els escrits del bisbe Mons. Francesc com els de l’apartat “Raons d’Esperança” i la secció “Evangeli i Vida”, amb els comentaris setmanals dels Evangelis, es troben entre els més llegits de la nostra web. D’altra banda, des de finals d’abril entre les pàgines més visitades trobam el document del bisbe FrancescDisposicions per a reprendre l’activitat pastoral durant la desescalada” i la informació sobre el Fons Diocesà de Solidaritat. Les visites rebudes són tant a nivell nacional com internacional, de països com França, Alemanya, China, Holanda o Estats Units.  El Bisbat de Menorca agraeix el seguiment dels fidels i continua treballant dia a dia per oferir-los tota l’actualitat de l’Església menorquina.