Les clarisses obren les portes per celebrar Santa Clara

Les religioses clarisses de Ciutadella van obrir les portes del Monestir per les diverses activitats prèvies al dia de Santa Clara, la fundadora del seu ordre, l’11 d’agost.

Entre altres actes van organitzar pregàries obertes, lectura de les cartes de Santa Clara a Agnès de Praga i concerts solidaris que van comptar amb una bona participació tant de menorquins com de visitants.

Dia 8 va tenir lloc el primer dels tres concerts solidaris al pati del Monestir amb el grup Som Cinc. Les actuacions van seguir divendres, amb en Bep Marquès, dissabte, quan van poder gaudir de la música de Tempho, i van concloure diumenge, dia de Santa Clara, amb el ball de fandango del grup Folklòric Es Born, després de l’eucaristia.

És d’agrair la bona participació de menorquins i visitants en aquests esdeveniments que ajuden a obrir les portes de l’Església i motiven a ser generosos amb els nostres germans. I és que enguany els doblers recaptats en els concerts facilitaran la partida del missioner Oscar González, que si Déu vol partirà cap a l’Amazònia molt aviat amb un equip que porta l’Evangeli a zones poc contactades.