“Les teves pessetes poden salvar vides”, nova campanya solidària de Mans Unides

Amb aquesta campanya Mans Unides fa una crida a socis, col·laboradors i amics perquè revisin si en algun racó es van quedar oblidades unes pessetes -monedes i bitllets- inservibles ja, però que poden recuperar valor convertint-se en un tresor que canviï la vida de moltes persones.

Es tracta d’una campanya per a emprar solidàriament les pessetes que deixaran de tenir valor el pròxim 31 de desembre, 18 anys després que la pesseta fos substituïda per l’euro com a moneda de curs legal a Espanya.

Quins bitllets i monedes es poden donar?

Segons la informació facilitada pel Banc d’Espanya, tots els bitllets de pesseta posteriors a 1939 són canviables per euros, en tant que els bitllets emesos entre 1936 i 1939 també poden ser objecte de bescanvi després de ser analitzats pels experts del Banc. En el cas de les monedes, la institució bancària ha informat que només s’admeten les que estaven en circulació l’1 de gener de 2002.

Com col·laborar?

Totes aquelles persones que vulguin donar a Mans Unides les pessetes que encara conservin -tant en monedes com en bitllets- poden lliurar-les en la Delegació de Mans Unides fins a les 13 h del dilluns 14 de desembre:

  • Carreró des Mirador de ses Monges, 1, a Maó. De dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h i els dimecres  capvespre  de 18.00 h a 20.00 h.
  • Així mateix, poden fer-ho també a Ciutadella, a la botiga de Mans Unides situada al Camí de Maó, 40, de dilluns a dissabte de les 11.00 h a les 13.00 h.

Gràcies per la vostra col·laboració. Amg un gest tan senzill com aquest, ajudarem a millorar la vida de moltes persones.

Hits: 36