Mans Unides recapta 1.960 euros amb activitats a Llevant

L’organització de Mans Unides a Menorca ha aconseguit quasi 2.000 euros aquesta primavera gràcies a la generositat de les persones que han participat en les activitats que ha organitzat a la zona de Llevant.

Concretament l’entitat, lligada a la Diòcesi de Menorca, va recol•lectar 1960 euros en dues jornades de venda de menjar. En la primera, els dies 18 i 19 de maig, as Castell, va comptar amb la col•laboració de la Parròquia de la Mare de Déu del Roser i va recaptar 1.210 euros. La segona va ser a Sant Climent, el 15 de juny i amb l’ajuda de l’Associació de Veïns, Mans Unides va recaptar 750 euros més amb la venda de productes gastronòmics i artesania.

Des de Mans Unides de Menorca agraeixen la col•laboració de totes les persones que han fet possible aquestes activitats i recorden que durant tot l’estiu les seves botigues segueixen obertes per qui desitgi conèixer millor l’entitat o adquirir algun dels productes d’artesania amb els quals aconsegueixen finançament per la seva obra social. Poden trobar Mans Unides de Menorca a Maó (Carreró des Mirador de ses Monges, 1) i a Ciutadella (Camí de Maó 40).

Hits: 35