Nou diaca al servei dels cristians de Menorca

Sebastià Bosch rep l’ordre del diaconat pel Bisbe Francesc

En Sebastià Bosch Salord va culminar el procés per servir a l’Església de Menorca com a diaca permanent el dissabte 29 de juny, quan va ser ordenat pel Bisbe Francesc a la Catedral.
Per imposició de mans del pastor de la Diòcesi i la pregària consecratòria, l’Esperit de Déu va marcar en Sebastià perquè actuï en nom de Crist i sigui, com bé va dir el Bisbe, “signe sacramental específic de Crist Servent”.

Al costat dels altres diaques menorquins i en comunió amb els preveres, als quals està unit pel sagrament de l’ordre, en Sebastià va assumir com a pròpia la mateixa missió que Crist va confiar a Pere i Pau i als altres apòstols. Així, amb la cerimònia del passat dissabte, es suma als altres diaques permanent de la Diòcesi (Vicent Llabrés, Guillem Ferrer i Joan M. Mercadal) i es posa al servei de l’Església per dur a terme els tres serveis que se li demanen, primer en la litúrgia, amb l’administració del sagrament del baptisme i del matrimoni; l’ensenyament i la predicació de l’Evangeli, i exercint la caritat, mitjançant el servei als pobres i necessitats.

A partir d’ara en Sebastià “serà una ajuda important” pel ministeri del Bisbe, que li va agrair la seva disponibilitat, així com el suport de la seva família, en especial de na Lídia, la seva dona, i dels seus fills, que l’han acompanyat en el seu camí vocacional i la seva formació. “Per a l’Església és una riquesa comptar amb un ministre que està casat, té fills i està inserit en el món laboral”. “Avui comença per a tu una bella aventura”, va concloure Mons. Francesc Conesa adreçant-se al nou diaca.

Hits: 27