Maó també celebra Sant Joan

Com el Baptista, mostrem allò que ens salva

Mentre el ponent de l’Illa bullia amb la festa popular de Sant Joan, els cristians de Maó tingueren la seva cita anual amb el Baptista en la històrica ermita de Sant Joan dels Vergers. Com cada any la parròquia de sant Francesc organitzà una celebració que està arrelada entre els maonesos.

En la seva homilia el rector de sant Francesc, Llorenç Sales, destacà que com Joan Baptista els cristians hem de ser com el Precursor i saber assenyalar Jesús com l’Anyell de Déu que esborra el pecat del món, com aquell que salva i dóna vida. “Possiblement moltes persones esperen que nosaltres els donem una empenteta, un consell, una paraula d’ànim per tal que es puguin trobar amb Jesús, tal com va fer Joan amb els primers deixebles” afirmà Sales.

Després de la celebració es compartí una mica de bereneta dels productes i elaboracions que aportaren els assistents. El fosquet acabà amb una animada rifa de productes artesanals a benefici del manteniment de l’ermita i de les obres de restauració del retaule de Sant Francesc.

 

Hits: 8