Presenten els actes de Setmana Santa a Ciutadella i Maó

Amb la Quaresma a punt de finalitzar la Diòcesi ja té l’ull posat en la Setmana Santa. Els arxiprestats de Ciutadella i Maó han presentat en els últims dies els actes programats per aquesta data tan especial pels cristians a Menorca.

La Setmana Santa de Maó s’encetarà amb el pregó dia 10 d’abril, que anirà a càrrec del prior del Convent de los PP. Carmelitas d’Alba de Tormes, el P. Miguel Ángel González. I arran dels dies següents es duran a terme les tradicionals celebracions i processons, com ha anunciat l’arxiprestat en l’acte de presentació del cartell.

Pel que fa a Ciutadella, en aquesta ocasió l’arxiprestat ha volgut donar protagonisme a la confraria de Jesús de Natzarè. Amb motiu del 75è aniversari de la fundació de la confraria, s’ha il·lustrat el cartell amb una fotografia de la imatge que els confrares trauran aquesta Setmana Santa com és costum.

El cartell i actes de Setmana Santa es van presentar a Ciutadella el dia 3 d’abril, mentre que a Maó es van donar a conèixer dia 4 d’abril.

 

Hits: 20