Trobada Quaresmal dels Equips de la Mare de Déu de Menorca

En un any atípic, marcat per la pandèmia, els Equips de la Mare de Déu de Menorca hem vist alterada la programació prevista per al present curs, però mantenint vives algunes activitats, adaptades a les circumstàncies actuals.

Davant la impossibilitat de realitzar els exercicis espirituals, programats per al passat cap de setmana, la comissió permanent va organitzar una trobada que es celebrà a l’església de Santa Maria de Ferreries amb una nombrosa assistència de parelles, en una jornada matinal del diumenge que començà amb una conferència del nostre bisbe Francesc i continuà amb la celebració de l’Eucaristia.

Tot respectant les normes de seguretat establertes, els assistents vam seguir amb molt d’atenció la interessant reflexió que el bisbe ens va oferir, sota el títol: ”Escoltar avui la veu del Senyor. Com ens parla avui Déu a través de la pandèmia”. Al llarg de la seva exposició, molt ben estructurada, entenedora i profunda, Monsenyor Francesc va anar detallant els set apartats en què va centrar la seva xerrada: Som fràgils; Necessitem els altres; Respectar creació; Revisar els nostres valors; Curar el teixit social; Exercir la solidaritat i Ser forts en l’esperança. Una excel·lent meditació que serà treballada en parella i posada en comú dins cada equip, a partir del qüestionari preparat pel propi bisbe.

Hits: 50